DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MART: OČEKUJTE USPJEH NA POSLOVNOM PLANU!

Ovnovi bi morali da povedu računa o zdravlju, Škorpijama ovaj dan donosi tenzije na poslovnom polju, Ribe očekuju nova poznanstva, Djevicama sve ide od ruke.

OVAN

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da vas dosta toga sada opterećuje. Partner vam je maksimalno posvećen i zadovoljni ste zbog odnosa koji imate sa njim. Povedite računa o srcu.

BIK

Tokom današnjeg dana biste mogli da imate nova dešavanja na polju posla. Novi sastanci i pregovori vas očekuju. Da biste nastavili dalje i našli svoju pravu ljubav potrebno je da zaboravite staru. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Ako se maksimalno posvetite poslu i obavezama bićete zadovoljni ostvarenim napretkom. Očekuje vas dobra atmosfera u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Povoljan vam je period. Povedite računa o sinusima.

RAK

Maksimalno ste posvećeni vašem poslu i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite neke dileme koje ste imali na ovom planu. Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

LAV

Nemojte da brzate i da donosite odluke u afektu. Dajte sebi vremena da situaciju dobro analizirate. Moguće je da ćete biti malo razočarani kada je u pitanju odnos sa osobom do koje vam je stalo. Odmarajte što više.

DJEVICA

Ostajete uporni i ne odustajete od poslovnih ciljeva koje ste sebi nametnuli i zacrtali. Pred vama je period u kojem ćete naporno raditi. Pred vama je poznanstvo koje može da bude jako povoljno po vas. Imate višak energije!

VAGA

Nije najbolja atmosfera na vašem poslovnom polju. Između vas i kolega postoji atmosfera netrpeljivosti. Dopada vam se osoba koja je pokazala da joj je stalo do vas. Moguć je početak veze. Moguć je nedostatak gvožđa.

ŠKORPIJA

Manji sukob na poslovnom polju može da vam unese osjećaj nervoze i tenzije. Ostanite posvećeni svojim prioritetima. Veoma ste harizmatični i lako osvajate. Pred vama je odličan period. Pomalo ste ukočeni.

STRIJELAC

Povoljan je dan ako ste planirali putovanje ili neku poslovnu saradnju koja je povezana sa inostranstvom. Sada se nalazite u malo težem periodu kada su u pitanju emocije. Pred vama je dobra faza. Smanjite alkohol.

JARAC

Solidna situacija na polju posla vas očekuje u narednom periodu nećete imati veće poteškoće. Iako partner tvrdi da vi u nekim stvarima griješite, ne želite da odustanete od svojih vizija i stavova. Skloni ste upalnim stanjima.

VODOLIJA

Moguće je da imate tremu pred novi poslovni početak i da vam je potrebno neko vrijeme da se opustite. Povoljan je dan za ljubav, možete da očekujete da ćete imati dobar odnos sa voljenom osobom. Bolovi u donjem dijelu leđa.

RIBE

Imate pred sobom mnogo obaveza i posla. Današnji dan će vam biti na neki način naporan na ovom polju. Možete da se nadate veoma pozitivnim promjenama i novim poznanstvima. Očekuje vas uzbudljiv dan. Pad imuniteta.

(hayat.ba)