NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO! Cijelo vrijeme korona krize i svih zabrana, jedan hotel u samom centru Rovinja NESMETANO JE RADIO I PRIMAO TURISTE, UKLJUČUJUĆI I STRANCE!

Gotovo puna dva mjeseca, otkako su mjere opreza od potencijalne zaraze koronavirusom na snazi, Rovinj je, kao i čitava zemlja, disao “na škrge”.

Zatvoreni su bili svi objekti, izuzev ljekarni i trgovina s prehrambenim artiklima, a koje su također radile pod posebnim režimom.

Hotel Adriatic

Međutim, kako saznajemo, cijelo vrijeme radio je i rovinjski hotel Adriatic u vlasništvu Maistre! Cijelo vrijeme rad se odvijao iako je terasa bila (i još uvijek jest) opasana trakama i ispunjena izvrnutim stolovima i stolicama, bez rasvjete ili naznaka bilo kakve ljudske prisutnosti.

– U Maistrinom hotelu Adriatic proteklih mjeseci boravili su u najvećem broju domaći individualni gosti te tek nekolicina inozemnih koji, uglavnom, zbog poslovnih razloga, borave u Hrvatskoj. I ovom prigodom važno nam je istaknuti da smo uvijek, pa i u ovim nenadanim okolnostima, usredotočeni na dobrobit naših gostiju i zaposlenika. Stoga, u skladu s odlukama mjerodavnih zdravstvenih institucija, gostima pružamo isključivo uslugu smještaja te pripreme hrane uz dostavu u sobu, pojasnila nam je Vanja Mohorović, stručna suradnica u Maistrinom marketingu, od koje nismo uspjeli saznati o kojem se točno broju gostiju radilo. 

Glas ISTRE