U doba korone: Načelnik Travnika zadovoljan podrškom travničkih poduzetnika

Podrška zdravstvenim ustanovama od strane travničkih privrednika je zaista dobar primjer socijalne i društvene osjetljivosti naših sugrađana ,vlasnika i voditelja kompanija i institucija. Naime,u novonastaloj situaciji sa epidemijom koronavirusa mnogi travnički privrednici su odlučili da pomognu i olakšaju rad zdravstvenim ustanovama sa područja Općine Travnik.

Travnički privrednici su zdravstvenim ustanovama pomagali kroz donaciju zaštitne opreme (maske,viziri,dezinfekciona sredstva…), nabavka respiratora,prehrambenih proizvoda,madraca, jastuka i svega ostalog što je potrebno za bolji i sigurniji rad zdravstvenim ustanovama u ovim kriznim trenutcima.

Posebno se zahvaljujem kompanijama: „Fortitudo“, Grafički studio „DIN“, „Nobil“, „Senses“, kompanija „ABA“, UTD „Best“, „Pobjeda“ Tešanj te Mješovitoj srednjoj tehničkoj školi „Travnik“ i CEM-u(Centar za edukaciju mladih) .Ove hvale vrijedne donacije su svakako, od velikog značaja za rad zdravstvenih ustanova u ovim vanrednim okolnostima ,a pogotovo ako uzmemo u obzir otežane uslove poslovanja sa kojima se privredni subjekti danas susreću.

U ime heroja u bijelom,građana Općine Travnik i u svoje lično ime ,još jednom se zahvaljujem svim gore navedenim kompanijama i institucijama.

Admir Hadžiemrić – Načelnik općine Travnik