Uznemirujuće: Pronađena tijela supružnika, ubijeni iz lovačke puške

Supružnici Slavoljub Mladenović (47) i Brankica Anđelković (41) pronađeni su u ponedjeljak ujutru mrtvi u lokvi krvi, ispred kuće u kojoj žive već skoro desetak godina, u Vranjskoj Banji u Srbiji.

Tijela je pronašao otac od Brankice Staniša, koji je bio zabrinut jer njegova kćerka nije otišla na posao, a nije mu se javljala ni na telefon.

Iako se u početku mislilo da je riječ o ubistvu i samoubistvu, istraga na licu mjesta pokazala je da su supružnici ubijeni, piše ATV. 

Prema prvim podacima sa uviđaja, proizlaze osnovi sumnje da je u pitanju dvostruko ubistvo, jer su na tijelima nastradalih konstatovane rane nanijete vatrenim oružjem, tačnije lovačkom puškom – kaže Danijela Trajković, viši javni tužilac.

Kada je Staniša došao u kuću supružnika, na periferiji Vranjske Banje, koju im je, kako pričaju mještani, on kupio, zatekao je leš kćerke u donjem vešu. Brankica je imala i vidljive tragove krvi na glavi, dok je muškarac ležao pored nje u donjem vešu. 

Prema riječima Trajković, više detalja će se znati nakon što Zavod za sudsku medicinu u Nišu obavi obdukciju, koja je zakazana za danas, kao i poslije preduzimanja drugih radnji na otkrivanju izvršilaca i prikupljanju dokaza.

(avaz.ba)