ZAPOSLENO 10 RADNIKA: Vitez dobio prekrasan reprezentativni objekt, izgrađen pored novoizgrađenog mosta i rijeke Lašve

Most u Vitezu je ovih dana sigurno jedna od tema koja se nalazi u fokusu medija i javnosti radi puno stvari. U principu to samo govor o značaju ovog projekta za općinu Vitez i za sam grad Vitez koji će na ovaj način biti zapravo spojen sa svojom gospodarskom žilom kucavicom, a to je PC 96 Vitez.

No kako infrastrukturalni projekti sa sobom nose i privatne investicije što onda pokreče i lokalne gospodarske tijekove, tako se i na samom ulazu na most iz pravca grada Viteza izgradila prekrasna i moderna benzinska crpka TP – BENZ d.o.o. Vitez

Radi se o investiciji poduzetnika Tome Petrovića koja je po riječima samog investitora iznosila oko 2 milijuna konvertibilnih maraka.

Već pri samom dolasku i pogledu na ovaj reprezentativni objekt primjećuje se moderni dizajn i objekt koji je urađen po svim modernim europskim standardima.

Tako se u sklopu objekta nalazi i caffe slastičarnica kao i autopraonica, a sam enterijer je urađen tako da u svakom slučaju ostavlja izuzetan dojam na samog kupca. Ispred objekta sa bočne strane nalazi se i vanjska terasa sa prekrasnim pogledom na most i rijeku Lašvu

Kako nam je izjavio poduzetnik Tomo Petrović u izgradnji istoga sudjelovala su domaća poduzeća, a to su prije svega BOSIL d.o.o. Vitez, Ecos d.o.o. Vitez, Kristal d.o.o. Vitez i mnogi drugi, a zahvaljuje i općinskoj administraciji na vrlo korektnoj suradnji tijekom izgradnje ovoga reprezentativnog objekta.

Ono što je jako bitno u vremenu kada su uglavnom ovakve gospodarske aktivnosti rijetke i kada je kompletno gospodarstvo pod pritiskom zbog pandemije koronavirusom je činjenica kako je TP – BENZ d.o.o. Vitez uposlio 10 djelatnika.

(centralna.ba)